Grāmatvedība

Drukāt
Banner 1050x80

Adrems MG, SIA

Brīvības 58-515, Rīga LV-1011
Grāmatvedības pakalpojumi

Amoko Finansiālā Grupa, SIA

Jeruzalemes 2/4-2.st., Rīga, LV-1010
Firmu reģistrācija, kompāniju reģistrācija, uzņēmumu reģistrācija un apkalpošana, (SIA, IK, AS, u.t.t) namu apsaimniekošana. Ārzemēs reģistrēšana, pārreģistrēšana, apkalpošana. Juridiskā palīdzība dokumentu sagatavošanā uzturēšanās atļauju saņemšanai, uzturēšanās atļaujas. Nekustamā īpašuma (zeme, ēkas, mājas, dzīvokļi, biroja

Auditorfirma Grāmatvedis, SIA

Skolas 27-3, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi:: ✓ Zvērinātu revidentu pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Grāmatvedības programmatūras Grāmatvedības programmatūra un pakalpojumi:

SIA "Auditorfirma Grāmatvedis"" ir audita, grāmatvedības un uzskaites pakalpojumu, grāmatvedības datorprogrammu izplatīšanas, ieviešanas un apkalpošanas sabiedrība, kurā strādā speciālisti ar augstāko ekonomisko, matemātikas un tehnisko izglītību un ievērojamu praktiskā darba pieredzi šajā jomā (vairāk par 17 gadiem).

Komercsabiedrībām, komersantiem, saimnieciskās darbības veicējiem un privātpersonām pieejami tādi grāmatvedības pakalpojumi kā bilances sastādīšana, nodokļu atskaites, deklarācijas, finanšu konsultācijas, finanšu situācijas analīze, iekšējais un ārējais audits, lietvedība, arhivēšana, algu aprēķins. Grāmatvedības outsorsings ir izplatīts pakalpojums, kas rada iespēju nodot grāmatvedības funkcijas pieredzējušu un lietpratīgu grāmatvežu rokās.