Grāmatvedība

Drukāt
Banner 1050x80

Grāmatvedības birojs, SIA

Skolas 21-207a, Rīga, LV-1010
ārpakalpojumi, grāmatvedības apkalpošana, uzņēmuma grāmatvedība , nodokļu grāmatvedība , finanšu grāmatvedība , , finansu grāmatvedība , PVN deklarācija, bilance, PVN atmaksa, atmaksa, reģistrācija, gada pārskats,
1

I.L.GRĀMATVEDĪBA,AUDITS UN KONSULTĀCIJAS, SIA

Krasta 86-507, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Konsultācijas ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Uzņēmumu dibināšana Par mums:

Grāmatvedības pakalpojumi no A līdz Z. Risinām visus grāmatvedības saistītos jautājumus klienta uzņēmumā. Sakārtota grāmatvedības uzskaite atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai. Jūs piegādājat mums grāmatvedības dokumentus, un pārējo paveicam mēs. Mūsu grāmatvedības pakalpojumi ir civiltiesiski apdrošināti. Uzņemamies visu ar grāmatvedību saistīto jautājumu risināšanu klienta uzņēmumā. Tostarp pārstāvam uzņēmumu Valsts ieņēmumu dienestā un citās valsts un pašvaldības institūcijās. Palīdzam rast risinājumus nodokļu optimizācijai.

  • 1 Grāmatvedības pakalpojumi

Inlat Plus, juridiskais birojs

Brīvības 40-15, 3.st., Rīga, LV-1050
Latvijas Republika, Latvija, Rīga, juridiskie pakalpojumi, jurists, juridiskais birojs, konsultācija, juridiskā apkalpošana, tiesiskā palīdzība, komerctiesības, kompānija, dibināšana, reģistrācija, reorganizācija, likvidācija, kapitāla daļas pirkšana, pārdošana, SIA, As, akciju, kooperatīvā, sabiedrība ar ierobežotu atbildību,

Inlex Agency, Zvērinātu tulku birojs

K.Barona 25-3, Rīga LV-1011
Pakalpojumi: ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Rakstiskā tulkošana ✓ Tulkošanas joms ✓ Vārdnīcas ✓ Sinhronā tulkošana ✓ Secīgā/konsekutīvā tulkošana Laipni lūdzam!: Mēs ceram, ka tā jums palīdzēs labāk iepazīties ar tulkošanas nozari un izdarīt pareizo izvēli, kad būs nepieciešams izvēlēties tulkošanas kompāniju, kas paliks par jūsu turpmāko sadarbības partneri. SIA Inlex Agency jau vairāk nekā 20 gadus veiksmīgi darbojas Latvijā. Galvenais firmas darbības lauks ir juridiskās, finanšu, grāmatvedības un tehniskās dokumentācijas tulkošana. Kompānijas tulki piedalās arī dažādu semināru, konferenču un pārrunu mutiskās tulkošanas nodrošināšanā. No 2004. gada firmas speciālisti sadarbībā ar ETC –Brussels NV (no 2007. gada ETC Europe scrl.) aktīvi piedalās dažādu normatīvo aktu tulkošana ES institūciju vajadzībām no visām ES dalībvalstu valodām latviešu valodā. Šajā īsajā periodā tika pārtulkots vairāk par 55000 lpp.

Interneta bilance, SIA

Pulkveža Brieža 6-1a, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības apkalpošana ✓ Komunikācija ar valsts institūcijām ✓ Finanšu plānošana ✓ Statistika ✓ Audits ✓ Personāla uzskaite Par uzņēmumu:

Nodrošinām klientiem savlaicīgu, precīzu un efektīvu grāmatvedības uzskaites kārtošanu atbilstoši LR normatīvo aktu prasībām un starptautiskajiem standartiem.

KLIENTIEM MĒS PIEDĀVĀJAM:

Grāmatvedības uzskaites kārtošanu,

Pieeju grāmatvedības un finanšu informācijai on-line režīmā,

Iespējas pieņemt vadības lēmumus, kas balstīti uz uzticamu informāciju,

Atbalstu NILLTPFN iekšējās kontroles sistēmu izveidošanā un aktualizēšanā.

2

Jurveda, SIA

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi
Blaumaņa 6-12, 3.st., Rīga LV-1011
Jurveda piedāvā: ✓ Juridiskie pakalpojumi ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Tulkošana ✓ Namu apsaimniekošana

Juridiskie, grāmatvedības pakalpojumi un tulkošanas darbi vienuviet! Īpaša klientu apkalpošana!

  • 2 Grāmatvedības pakalpojumi
Komercsabiedrībām, komersantiem, saimnieciskās darbības veicējiem un privātpersonām pieejami tādi grāmatvedības pakalpojumi kā bilances sastādīšana, nodokļu atskaites, deklarācijas, finanšu konsultācijas, finanšu situācijas analīze, iekšējais un ārējais audits, lietvedība, arhivēšana, algu aprēķins. Grāmatvedības outsorsings ir izplatīts pakalpojums, kas rada iespēju nodot grāmatvedības funkcijas pieredzējušu un lietpratīgu grāmatvežu rokās.