Grāmatvedība

Drukāt
Banner 1050x80

KEYSMENT, SIA

Lāčplēša 14-13, Rīga LV-1011
Apraksts:

Kompleksā apkalpošana grāmatvedības un juridisko pakalpojumu jomā ir pakalpojums, kurā ietverts viss saimniecisko un finanšu operāciju klāsts, ārpakalpojuma sniedzējam uzņemoties garantētu, apdrošinātu atbildību un kārtojot visas konkrētā uzņēmuma tieši vai netieši ar grāmatvedību, lietvedību un juridiskajiem jautājumiem saistītās lietas.

KOnsulTE PARE, SIA

Zaļā 7-12, Rīga, LV-1010
Grāmatvedības pakalpojumi
ZL.LV iesaka

Kipu, SIA

Antonijas 8-9a, Rīga LV-1010
Kas mēs esam?:

Jauni, drosmīgi, uzņēmīgi un atvērti, bet arī profesionāli, pieredzējuši un inovatīvi – mēs noteikti neesam iesācēji! Nodrošinot nepieciešamos speciālistus vienuviet, mēs varam sasniegt un piedāvāt vairāk. Tāpēc klienti uztic mums savus biznesa procesus jau vairāk nekā desmit gadus. Pieredze, kompetence un kvalitāte ir mūsu ieguldījums jūsu biznesā, bet aizrautība un radošums – mūsu pakalpojuma pievienotā vērtība.

 

Komercreģistrs.lv

Pērses 16-303, 3.st., Rīga, LV-1011
Juridiskie pakalpojumi, grāmatvedība , uzņēmumu reģistrācija ārvalstīs. Uzņēmumu iegāde, pārdošana.

Kontrakts, SIA

Merķeļa 11-406, Rīga, LV-1050
Grāmatvedība . Grāmatvedības pakalpojumi. Grāmatvedis, bilances sastādīšana, audits, gada pārskats.

Krists Feldmanis, SIA

Avotu 9-3, Rīga, LV-1011
Biznesa konsultācijas, pakalpojumi

LZRA Izglītības centrs, SIA

Pulkveža Brieža 15-7, Rīga LV-1010

Izmanto mācību iespēju LZRA izglītības centrā! Visplašākais E-semināru piedāvājums. E-semināru ieraksti. Mācības klātienē un neklātienē tiešsaistē:

✓ grāmatvedībā; ✓ nodokļu jautājumos; ✓ revīzijā; ✓ biznesa vadībā; ✓ tiesībās. ✓ datorprogrammas JUMIS kursi ✓ digitālā grāmatvedība ✓ mācības pieaugušajiem

Latvijas Datoru centrs, SIA, Kopēšanas centrs Merķelis

Merķeļa 17/19, Rīga, LV-1050
Kopēšana, pavairošana, pavairošanas darbi. Copy general. Kopēšanas darbi, (printēšana, pavairošana) drukāšana. Afišu izdrukas. Plakātu izdrukas. Lielformāta melnbaltā kopēšana, (kopijas) un izdrukas. Digitālā druka. Digitālās izdrukas no disketēm, CD, ZIP, Flash atmiņas, elektroniskā pasta. Iesiešana plastmasas un metāla spirālē.

Latvijas Kredītu centrs, SIA

Lāčplēša 20a, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Naudas aizdevums juridiskām personām ✓ Kredīts uzņēmumiem bez ķīlas  ✓ Kredīts uzņēmumiem ✓ Investīciju kredīts ✓ Īpašnieka aizdevums uzņēmumam ✓ Kredītu apvienošana  ✓ Parādu apvienošana saimnieciskās darbības veicējiem ✓ Auto līzings saimnieciskās darbības veicējiem

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Latvikon, SIA

Ģertrūdes 63, Rīga LV-1011
Apmācība: grāmatvedībā
Komercsabiedrībām, komersantiem, saimnieciskās darbības veicējiem un privātpersonām pieejami tādi grāmatvedības pakalpojumi kā bilances sastādīšana, nodokļu atskaites, deklarācijas, finanšu konsultācijas, finanšu situācijas analīze, iekšējais un ārējais audits, lietvedība, arhivēšana, algu aprēķins. Grāmatvedības outsorsings ir izplatīts pakalpojums, kas rada iespēju nodot grāmatvedības funkcijas pieredzējušu un lietpratīgu grāmatvežu rokās.