Grāmatvedība

Drukāt
Banner 1050x80

FinKonsult, Ilona Bērziņa, grāmatvedības pakalpojumi Jēkabpilī

Draudzības aleja 10-41, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Pakalpojumi: ✓ Vadības grāmatvedība ✓ Gada pārskatu sagatavošana ✓ IIN deklarāciju sagatavošana ✓ Nodokļu un finanšu konsultācijas ✓ Uzņēmumu dibināšana Apraksts:

Grāmatvedības birojs "FinKonsult" ir dibināts un darbojas grāmatvedībā jau no 2003. gada. Sadarbojamies ar dažādiem klientiem no dažādām nozarēm, tai skaitā mežizstrāde, mazumtirdzniecība, lauksaimniecība un citi pakalpojumi. Starp mūsu klientiem ir gan mazāki, gan lielāki uzņēmumi, gan fiziskās personas. Kaut paši atrodamies Jēkabpilī, mūsu klientu pulkā ir pārstāvji gan no Jēkabpils, gan no tuvajiem reģioniem un arī no tālākiem apvidiem.

Aktīvs Plus 1, SIA

Pils 9, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts: Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi Tukums, Tukumā.

Eilas Rancānes konsultāciju birojs, SIA

Turaidas 46, Jūrmala LV-2015
Apraksts: Grāmatvedības pakalpojumi un finanšu konsultācijas klientiem visā Latvijā.

Prosperous, SIA, pilna servisa grāmatvedības pakalpojumi

Lielā 24, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par uzņēmumu: Zināšanas, mīlestība pret darbu, smaids un cilvēciskas attiecības – izaugsmes pamats jebkurā gadsimtā! Mums ir vairāk nekā 16 gadu darba pieredze ar dažādu nozaru uzņēmumiem, konsultējot nodokļu jautājumos un sniedzot pilna servisa grāmatvedības pakalpojumus. Individuāla apkalpošanas stratēģija katram klientam! Uzticiet savu grāmatvedību mums!

Integre, SIA

Atbrīvošanas aleja 90, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Grāmatvedības pakalpojumi. Konsultācijas sniedz arī attālināti.

Aplis, IU

Jaunā 6, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Grāmatvedība, grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedis, audits Tukums, Tukumā.

Finanses BS, SIA

Ventspils 57-19, Liepāja LV-3405
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus grāmatvedības pakalpojumus maziem, vidējiem un lieliem uzņēmumiem. Mums var uzticēties!

Confidentum, SIA

Audēju 15-4, Rīga LV-1050
Confidentum grāmatvedības risinājumi:

Uzticami grāmatvedības pakalpojumi Latvijā. Mēs strādājam kopā ar klientu, pielietojot inovatīvas stratēģijas izmaksu samazināšanai, kvalitātes uzlabošanai un potenciālo grāmatvedības risku novēršanai. Mūsu primārais mērķis ir ilgtermiņa attiecību veidošana, kas ir balstītas savstarpējā cieņā un uzticībā. Sazinieties ar mums, lai uzzinātu, kā Confidentum grāmatvedības risinājumi var palīdzēt uzlabot Jūsu uzņēmuma ikdienu!

Agande finanses, SIA

Eiropas projektu izstrāde
Tūristu 1-2.st., Saldus, Saldus nov., LV-3801
Grāmatvedība . Iekšējais audits. Uzņēmumu reģistrācija un pārreģistrācija., Attālināta grāmatvedība , grāmatvedības pakalpojumu veikšana, sniegšana. Kredīta pieteikumi bankām.

Censuva, SIA, Augmentum

L.Paegles 3-3.st., Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

SIA "Censuva" piedāvā grāmatvedības pakalpojumus, konsultācijas grāmatvedībā un finansēs. Gada pārskati.

Leibuk, IK

Vecā Sārmes 3, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Piedāvatie grāmatvedības pakalpojumi:: ✓ grāmatvedības apkalpošana atbilstoši Latvijas Republikas likumdošanai ✓ dokumentācijas pirmapstrāde ✓ grāmatvedības uzskaite ✓ nodokļu aprēķināšana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienestam ✓ gada pārskatu sastādīšana, operatīvās bilances, ikgadējās nodokļu deklerācijas ✓ iesniedzam statistikas atskaites Centrālai statistikas pārvaldei, Latvijas Bankai ✓ sniedzam pārskatus un atskaites atbilstoši klienta vajadzībām ✓ informācija un konsultācijas saistībā ar grāmatvedību un nodokļu sistēmu

Gvardea, SIA, grāmatvedības pakalpojumi Ogrē, grāmatvedības ārpakalpojums

Upes prospekts 18a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Grāmatvedības pakalpojumi: ✓ Attaisnojuma dokumentu pārbaude, grāmatošana un apstrāde ✓ Rēķinu izrakstīšana un nosūtīšana klientam ✓ Ikmēneša PVN deklarācijas sagatavošana ar pielikumiem, izmantojot EDS sistēmu ✓ Darba algas, slimības naudas, atvaļinājuma naudas, darbinieku personīgo kontu kārtošana, darba algas izmaksu saraksta sagatavošana ✓ Krājumu inventarizācija ✓ Debitoru un kreditoru uzskaite ✓ Ieņēmumu un izdevumu aprēķins ✓ Gada pārskata sastādīšana un citu atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID, izmantojot EDS sistēmu ✓ Gada ienākuma deklarācijas sagatavošana un iesniegšana EDS sistēmā ✓ Operatīvās bilances sagatavošana un iesniegšana vadībai, bankām un līzinga kompānijām ✓ Konsultācijas

VK Birojs, SIA

Draudzības aleja 24-72, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Par uzņēmumu:

SIA "VK birojs" sniedz grāmatvedības pakalpojumus un juridiskās konsultācijas Jēkabpilī. 

Guno M, SIA, Birojs

Striķu 9, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Mūsu pamatdarbības virzieni:: ✓ Veterinārija ✓ Grāmatvedības un finanšu vadības datorprogrammas ✓ Grodu ražošana un piegāde Par uzņēmumu:

SIA “Guno M” uzņēmums ir dibināts 2001. gadā. Šo gadu laikā esam sevi pierādījuši kā veiksmīgu, darbīgu un konkurētspējīgu uzņēmumu. Laikā gaitā esam uzkrājuši vērtīgu pieredzi un zināšanas, attīstījušies un paplašinājuši savu darbību.

SI Cipari, SIA

Sesku 10 k.1-68, Rīga LV-1035
Pakalpojumi: ✓ Grāmatvedības ārpakalpojumi ✓ Konsultācijas grāmatvedībā ✓ Uzņēmumu dibināšana ✓ Pilns grāmatvedības cikls ✓ Gada ienākumu deklarācija ✓ Pārskatu un atskaišu iesniegšana VID SI CIPARI grāmatvedība:

SIA "SI CIPARI" sniedz pakalpojumus un konsultācijas grāmatvedībā.

Aktīvs GIS, SIA, grāmatvedības birojs

A.Pormaļa 15, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Grāmatvedība , grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedības apkalpošana, gada pārskats, gada ienākumu deklarācija

International Property Service, SIA

Bāriņu 15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Aijas Lībekas grāmatvedība. Pilns grāmatvedības cikls. Pakalpojumus sniedz Liepājā, Kurzemē un visā Latvijā. Klientu ērtībai e-pasts: figaro9@inbox.lv

IGS BIROJS, grāmatvedības pakalpojumi Salaspilī

"Vaiņagu ceļš 1" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Apraksts: IGS veic grāmatvedības apkalpošanu uzņēmumiem un pašnodarbinātām personām. Garantējam savlaicīgu pārskatu iesniegšanu, atsaucību, kvalitatīvu padomu sniegšanu nodokļu jautājumos un optimizāciju jūsu izdevumiem.

Bilance pluss, SIA

Elektrības 6a, Jelgava LV-3001
Apraksts: Uzskaites, grāmatvedības, audita un revīzijas pakalpojumi. Konsultēšana nodokļu jautājumos.

Ciparu dārzs, SIA

Bauskas 58a-6, Rīga, LV-1004
Par uzņēmumu:

SIA "Ciparu Dārzs" kopš 2005. gada lolo, aprūpē un palīdz augt dažādu nozaru uzņēmumiem, biedrībām, nodibinājumiem, saimnieciskās darbības veicējiem. Ar rūpīgu darbu, pieredzi un zināšanām grāmatvedes palīdz sakārtot grāmatvedības dokumentus, aprēķināt nodokļus un izprast finanšu rādītājus.

Komercsabiedrībām, komersantiem, saimnieciskās darbības veicējiem un privātpersonām pieejami tādi grāmatvedības pakalpojumi kā bilances sastādīšana, nodokļu atskaites, deklarācijas, finanšu konsultācijas, finanšu situācijas analīze, iekšējais un ārējais audits, lietvedība, arhivēšana, algu aprēķins. Grāmatvedības outsorsings ir izplatīts pakalpojums, kas rada iespēju nodot grāmatvedības funkcijas pieredzējušu un lietpratīgu grāmatvežu rokās.