Grāmatvedība

Drukāt
Banner 1050x80

Visa Vērte Auditorsabiedrība, SIA

Ģertrūdes 19/21-18a, Rīga, LV-1011
Grāmatvedība , grāmatvedības pakalpojumi, gada pārskatu audits, revīzija, gada pārskats, vērtēšana, vērtēšanas, sagatavošana, deklarāciju sagatavošana, juridisko personu grāmatvedības apkalpošana, fizisko personu grāmatvedība

PKF Latvia, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

SIA "PKF Latvia" ir licencēta zvērinātu revidentu komercsabiedrība, kura sniedz revīzijas, grāmatvedības, uzņēmumu padziļinātas finanšu izpētes (due diligence), kā arī citus konsultatīvus pakalpojumus komersantiem, kuri darbojas vai vēlas uzsākt darbību Latvijā. SIA PKF Latvia ir Latvijas zvērinātiem revidentiem piederoša kapitālsabiedrība. 

Silenta, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 182a, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Tulkojumi, notariāli apstiprināti tulkojumi. Dokumentu sagatavošana, uzņēmumu juridiskā apkalpošana, parādu piedziņa, konsultācijas, juridiskie pakalpojumi, juristi, pārstāvība tiesās. Grāmatvedības pakalpojumi, uzņēmumu reģistrācija, VID atskaites, gada pārskati, gada bilances, uzņēmumu dibināšana, izmaiņas, reorganizācija,

LV nodokļi, SIA

Dārzu 18, Rēzekne, LV-4601
Apraksts: Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir nodokļu konsultāciju sniegšana uzņēmējiem, finanšu konsultācijas, uzņēmuma finanšu rezultātu un rādītāju analīze, plānošana un konsultēšana, grāmatvedības politikas un metodikas izstrāde uzņēmuma struktūrā un darbības optimizācijā, uzņēmumu reģistrācija, apvienošana, sadalīšana, pārstāvēšana dažādās instancēs (Valsts ieņēmumu dienestā, Uzņēmumu reģistrā, tiesā utt.). Zvērināta revidenta pakalpojumi (Gada pārskata revīzija, Ierobežota pārbaude, UIN deklarācijas pārbaude un citi). Gada pārskata sastādīšana un deklarāciju sagatavošana un iesniegšana VID, dažādas atskaites un vēstules, kā arī visāda cita veida korespondence.

Baltic Finance, SIA

BRĪVAIS DARBA LAIKS - IEPRIEKŠ ZVANOT!
Latgales 322, Rīga LV-1063
Par mums:

SIA "Baltic Finance" – ārpakalpojuma finanšu nodaļa uzņēmumiem Baltijas valstīs. Sniedzam profesionālus finanšu un vadības grāmatvedības pakalpojumus, gatavojam visas nepieciešamās finanšu, grāmatvedības un nodokļu atskaites, kontrolējam un uzraugām finanšu plūsmu, jo grāmatvedība neaprobežojas vien ar finanšu datu iegrāmatošanu un analīzi, tā ietver arī datu reālu izmantošanu uzņēmuma interesēs!

Interlex, SIA

Ģimnāzijas 22, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Mūsu kompānija ir lielākā juridiskā kompānija Latgales reģionā. Tā juridiskos pakalpojumus sniedz jau kopš pirmās uzņēmuma pastāvēšanas dienas, jo tieši juridiskie un grāmatvedības pakalpojumi bija pirmie pakalpojumi, ko sniedzām savam pirmajam klientam.

Grant Thornton Baltic, SIA

Blaumaņa 22, Rīga LV-1011
Mūsu sniegtie pakalpojumi:: ✓ Revīzijas (audita) pakalpojumi; ✓ Grāmatvedības pakalpojumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi; ✓ Nodokļu pakalpojumi; ✓ Finanšu un biznesa konsultācijas; ✓ Vērtēšanas pakalpojumi. Apraksts:

"Grant Thornton Baltic" ir dibināts 1992.gadā un ir revīzijas, grāmatvedības nodokļu, juridisko un finanšu konsultāciju sniedzējs Baltijas valstīs, un tā īpašnieki ir vietējie partneri. Pašlaik 16 partneri, vairāk nekā 200 pieredzējuši speciālisti sniedz pilnu pakalpojumu klāstu vairāk nekā 2600 klientiem.

DuCoDot, SIA

Ausekļa 11-221, Rīga LV-1010
Grāmatvedības pakalpojumi

LiiR Latvia, SIA, uzkopšanas, tīrīšanas serviss

Uzkopšanas, tīrīšanas serviss Latvijā N.1
Latgales 322, Rīga LV-1063
UZKOPŠANAS pakalpojuma veidi:: ✓ Ikdienas uzkopšana ✓ Vienreizējā tīrīšana ✓ Ģenerālā tīrīšana ✓ Biroju uzkopšana ✓ Lielveikalu uzkopšana ✓ Ražotņu uzkopšana ✓ Teritoriju uzkopšana Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "LiiR Latvia" ir profesionāla teritorijas, ražotņu un telpu uzkopšanas kompānija. Uzkopšanas kompānija "LiiR Latvia" piedāvā jums plašu piedāvājumu spektru profesionālās tīrīšanas jomā – birojos, tirdzniecības centros, ražotnēs, darba telpās, tajā skaitā arī dzīvokļu uzkopšanu un māju uzkopšanu. Laiks uzkopt! Mēs lepojamies ar pieredzējušiem un profesionāliem mūsu kompānijas darbiniekiem, kuri garantē perfektu uzkopšanas kvalitāti! Mūsu telpu, teritorijas, ražotņu un dzīvokļu uzkopšanas kompānija ir lieliska izvēle jūsu tīrīšanas servisa nodrošināšanai!

SIA BF ESSE STOMATOLOĢIJAS CENTRS

Brīvības gatve 369 k.2, Rīga, LV-1024
Pakalpojumi: ✓ Terapeitiskā zobārstniecība ✓ Ķirurģiskā zobārstniecība ✓ Mutes dobuma higiēna ✓ Protezēšana ✓ Implantoloģija ✓ Estētiskā un dekoratīvā zobārstniecība ✓ Bērnu zobārstniecība ✓ 3D stomatoloģiskais panorāmas rentgens ✓ Virtuālā realitāte ārstniecības laikā

Airsoft Events, SIA

Dzērvju 8, Rīga LV-1019
Kā Airsofts tiek spēlēts?:

Spēles dalībnieki tiek sadalīti divās vai vairākās komandās. Katrai komandai tiek izstāstīts viņu mērķis un uzdevums. Spēles dalībniekiem, izmantojot komandas darbu vai savas induviduālās spējas, jānonāk pie komandas kopējā mērķa. Trāpot pretiniekam ar bumbiņu, pretinieks tiek neitralizēts un viņam jāatgriežas uz savu bāzes punktu. Spēlē uzvar komanda, kura noteiktajā laikā izpildījusi visus savus uzdevumus.

PC Konsultants, SIA, Veikals

Raiņa 4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Grāmatvedības programmu izplatīšana un serviss ir viens no uzņēmuma nozīmīgākajiem darbības virzieniem:

Mūsu konsultantu pakalpojumus izmanto vairāk nekā 200 uzņēmumu un pašvaldības iestādes visā Latvijā. Mūsu konsultanti ir profesionāļi ar vispusīgām zināšanām un pieredzi ne tikai apkalpojamo programmu iespējās, bet arī grāmatvedībā un lietvedībā. "PC Konsultants" var nodrošināt pilnu uzņēmuma grāmatvedības sistēmas servisu - sākot no lietotāju apmācības un konsultāciju sniegšanas, beidzot ar visas datorsistēmas konfigurēšanu un administrēšanu. Mūsu pakalpojumi tiek sniegti ne tikai klātienē pie klienta, bet ir izveidoti arī efektīvi attālinātās administrēšanas rīki, kuri nodrošina klientam ļoti operatīvu un ievērojami lētāku servisu. Lai arī uzņēmuma birojs atrodas Kurzemē, attālinātās administrēšanas rīki mums dod iespējas nodrošināt ātru un kvalitatīvu grāmatvedības programmu lietotāju atbalstu arī Rīgā, Alūksnē, Aizkrauklē, Lielvārdē, Salaspilī un citur Latvijā.

Solcraft , SIA

Attālinātas konsultācijas!
Zemitāna iela 9, Rīga, LV-1012
Mūsu produkti:

Grāmatvedības programma Noliktavas programma Algas programma Personāla vadības sistēma Pamatlīdzekļu uzskaites programma

Par uzņēmumu:

Solcraft SIA (1991) - vadošais grāmatvedības un biznesa vadības programmatūras izstrādātājs Baltijā - izstrādā un realizē jebkuras sarežģītības pakāpes finanšu uzskaites projektus dažāda lieluma uzņēmumiem. FinaWin® - grāmatvedības un biznesa procesu vadības programmatūra - pārdošana, ieviešana, individuālā pielāgošana, uzturēšana, programmēšana. Ir realizēti gatavi nozaru risinājumi, ieskaitot ražošanu, tirdzniecību (vairumtirdzniecība, mazumtirdzniecība) pakalpojumu sfēru, budžeta un pašvaldības iestādes specifiku un citus.

Auditoru firma Finansists, SIA

Valguma 4a, Rīga, LV-1048
Zvērināti revidenti. Audits, finanšu revīzijas. Zvērināts revidents. Uzņēmumu, valsts iestāžu, veselības aprūpes iestāžu, slimnīcu, poliklīniku audits. Eiropas fondu audits iestādēs, uzņēmumos. Finanšu pārskatu revīzija. Finanšu stāvokļa un likviditātes analīze. Finanšu audits Rīgā. Kursi, semināri. Auditoru firmas, auditorfirmas.

S. Vilcānes audits

Lībagu 14, Rīga, LV-1002
Apraksts:

S. Vilcānes birojs piedāvā zvērinātu revidentu pakalpojumus. Grāmatvedības un finanšu konsultācijas pie speciālista. Piedāvājumā auditu veikšana, finanšu plānošana, grāmatvedības pakalpojumi.

LoDe, izglītības un inovāciju centrs

Atbrīvošanas aleja 130, Rēzekne, LV-4601
Apraksts: Izglītības un inovāciju centrs “LoDe” ir pieaugušo neformālās izglītības iestāde (izglītības iestādes reģistrācijas numurs 4380802330) Latgalē, atrodas Rēzeknē, bet nodrošina programmu īstenošanu klātienē visā Latgalē, un attālināti – visā Latvijā.

Izglītības un inovāciju centrs “LoDe”  piedāvā attālinātās programmas un apmācības klātienē: 

* vairāk nekā 20 programmas skaistumkopšanā * lietvedības, grāmatvedības, valodu apmācības * floristikas meistarklases * radošās darbnīcas

Izglītības un inovāciju centrs “LoDe” galvenā vērtība ir profesionāli, radoši, atsaucīgi pedagogi un apmierināti, iedvesmoti kursanti.

Kursi tiek piedāvāti dažādām sabiedrības mērķu grupām: strādājošiem, bezdarbniekiem un darba meklētājiem (ar NVA kuponiem), visiem, kas vēlas apgūt jaunas iemaņas vai pilnveidot savas prasmes.

Vairāk kā 40 dažādas programmas – skaistumkopšanā, valodu apguvē, floristikā, lietvedībā, grāmatvedībā, ļauj izvēlēties savām interesēm un vēlmēm atbilstošāko. Radošās darbnīcas, meistarklases, semināri un paraugdemonstrējumi palīdzēs atklāt dažādu materiālu izmantošanas iespējas un sniegs idejas sava biznesa attīstīšanai.

AZ eksperts, SIA - Auto vērtēšana

Ķengaraga 1, Rīga LV-1063
Apraksts:

Sniedzam sertificēta vērtētāja slēdzienus par kravas, vieglo automobiļu, meža tehnikas, ceļu būves un citu tehnikas vienību tirgus vērtību. Slēdziens derīgs šķiršanās un mantojuma procedūrai, uzņēmuma bilancei, maksātnespējas procesam, bankas kredītu saņemšanai, tehnikas atsavināšanas gadījumos. Nepieciešamības gadījumā veicam transportlīdzekļa atjaunošanas izmaksu aprēķinu.

Kristafors, SIA, Kancelejas preču veikals

Brīvības 11, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Kancelejas preces birojam un skolai. Datoru un printeru piederumi, kopēšana, krāsainā kopēšana, printēšana, skenēšana, grāmatas, hēlija baloni. Printeri. Kancelejas preču tirdzniecība Krāslavā. Biroju preču tirdzniecība Krāslavā, rakstāmpiederumi, plānotāji, burtnīcas, klades, preces zīmēšanai, pildspalvas, grāmatvedības veidlapas,

Latvijas Kredītu centrs, SIA

Lāčplēša 20a, Rīga LV-1011
Pakalpojumi:: ✓ Naudas aizdevums juridiskām personām ✓ Kredīts uzņēmumiem bez ķīlas  ✓ Kredīts uzņēmumiem ✓ Investīciju kredīts ✓ Īpašnieka aizdevums uzņēmumam ✓ Kredītu apvienošana  ✓ Parādu apvienošana saimnieciskās darbības veicējiem ✓ Auto līzings saimnieciskās darbības veicējiem

LatInSoft, SIA, filiāle Rīga

Baltā 1b-202, Rīga LV-1055
LatInSoft piedāvātie risinājumi balstās uz kompleksas pieejas:: ✓ mūsu izstrādātajām profesionālajām grāmatvedības uzskaites un uzņēmuma vadības programmām GrinS® ✓ mūsu piegādātās IT infrastruktūras risinājumiem ✓ profesionālas un kvalitatīvas apmācības pakalpojumiem ✓ programmētāju, konsultantu, tehnisko speciālistu un menedžeru prasmēm un pieredzi
Komercsabiedrībām, komersantiem, saimnieciskās darbības veicējiem un privātpersonām pieejami tādi grāmatvedības pakalpojumi kā bilances sastādīšana, nodokļu atskaites, deklarācijas, finanšu konsultācijas, finanšu situācijas analīze, iekšējais un ārējais audits, lietvedība, arhivēšana, algu aprēķins. Grāmatvedības outsorsings ir izplatīts pakalpojums, kas rada iespēju nodot grāmatvedības funkcijas pieredzējušu un lietpratīgu grāmatvežu rokās.