Grāmatvedība

Drukāt
Banner 1050x80

Greywolf Accounting, SIA

Kuģinieku 5, Liepāja LV-3401
Apraksts: Grāmatvedības uzņēmums ar vairāku gadu pieredzi sniedz grāmatvedības pakalpojumu maziem un vidējiem uzņēmumiem. Pieredze darbā ar bāriem, restorāniem, celtniecības uzņēmumiem, veikaliem. Uzņēmumā ir kvalitatīvi izstrādāti iekšējās kārtības noteikumi NILLF un sankciju likumu jomā, darbība apdrošināta. Pakalpojuma cena tiek aprēķināta individuāli, vadoties pēc klienta pamatojumu dokumentu apjoma, EKA un darbinieku skaita, skaidras naudas darījumu apjoma u.c.

ILBU, SIA, Grāmatvedība

Rīgas 36 k.1-31, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Pakalpojumi: ✓ Ikmēneša atskaites VID; ✓ Statistikas atskaites; ✓ Grāmatvedības metodikas izstrāde; ✓ Operatīvā bilance; ✓ Gada pārskats; ✓ Finanšu atskaites vadībai; ✓ Lietvedība; ✓ Nodokļu konsultācijas; ✓ Darba aizsardzības dokumentācija

GFN, SIA

Duntes 10, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "GFN" nodrošina grāmatvedības pakalpojumus klientiem, kas darbojas dažādās uzņēmējdarbības nozarēs. Grāmatvedības pakalpojumi tiek sniegti gan juridiskām, gan fiziskām personām.

LEAnD, SIA, Grāmatvedības birojs

Lāčplēša 88 k.1, Rīga LV-1003
Grāmatvedības birojs:

Mūsu draudzīgais kolektīvs sniedz kvalitatīvus grāmatvedības pakalpojumus un palīdz atrisināt dažāda veida jautājumus. Pieredze grāmatvedības jomā 10-35 gadi, katru gadu uzņēmuma darbinieki paaugstina savas prasmes un zināšanas, jo likumdošana ļoti bieži mainās. Mums ir ļoti svarīga mūsu uzņēmuma reputācija, tieši tāpēc mēs sekojam līdzi visām izmaiņām nodokļu likumdošanā; mūsu darbinieki regulāri piedalās dažādos semināros par izmaiņām likumos, nodokļos un grāmatvedības uzskaitē, lai mūsu klients saņemtu viņam izdevīgāko grāmatvedības risinājumu.

BL grāmatvedība, SIA

Peldu 7, Jelgava, LV-3002
Par uzņēmumu:

Jelgavā bāzēta grāmatvedības kompānija, kas piedāvā savus pakalpojumus privātpersonām un uzņēmumiem. Ar mūsu komandas plašo pieredzi mūsu klienti saņem pakalpojumu kompleksu, kas ļauj tiem būt drošiem par saviem finanšu pārskatiem.

PRO invest.lv, SIA

Raiņa 10, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

SIA "PRO invest.lv" sniedz grāmatvedības ārpakalpojumus, uzņēmējdarbības konsultācijas, sagatavo ES projektus un biznesa plānus. Mūsu biroji atrodas: Talsos, Raiņa ielā 10, 2. stāvā, un Rīgā, Miera ielā 86, 1. stāvā – iepriekš piesakoties pa tālruni 29136710. Apkalpojam visā Kurzemē, Zemgalē, Rīgā, Rīgas rajonā. 20 gadu pieredze šādās nozarēs – tirdzniecība, mežizstrāde, kokapstrāde, ražošana, būvniecība, viesnīcas, lauksaimniecība u.c. Mēs esam unikāli ar to, ka finanšu, ekonomikas, juridisko un vadības augstākā līmeņa zināšanu apkopojums dod 4D pakalpojumu kvalitāti klientu vajadzību risināšanā! Mēs esam radoši savā nozarē, kas mūs padara konkurēt spējīgus un klientam daudz interesantākus. Mūsu klienti saredz tās iespējas, ka, pērkot savu pakalpojumu pie mums, viņš saņem pilnīgāku pakalpojumu kvalitāti un labākos, radošākos risinājumus jebkurā no piedāvātajiem pakalpojumiem! Pie mums jūs saņemsiet bagātīgu garšu buķeti pavisam klasiskā nozarē - finanšu pārvaldībā!

Grasa AZ, SIA

Jūras 1a, Aloja, Limbažu nov. LV-4064
Pakalpojumi:: ✓ EDS ✓ Gada deklarācijas ✓ Gada pārskati ✓ Reģistrācijas dokumentu noformēšana ✓ Grāmatvedības konsultācijas ✓ Elektroniskās atskaites VID Par mums::

"Grasa AZ", SIA sniedz grāmatvedības pakalpojumi juridiskām un fiziskām personām, Limbažu novadā.

Ervi I, SIA, grāmatvedības pakalpojumi Ventspilī

Kuldīgas 26, Ventspils, LV-3601
Pakalpojumi:: ✓ Ienākošo, izejošo dokumentu apstrāde ✓ Bankas dokumentu apstrāde ✓ Kases dokumentu apstrāde ✓ Avansa atskaišu sagatavošana un apstrāde ✓ Pamatlīdzekļu uzskaite un apstrāde ✓ Algas un nodokļu sagatavošana un apstrāde ✓ Atskaišu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Atskaišu sagatavošana un iesniegšana CSP ✓ Gada pārskatu sagatavošana un iesniegšana VID ✓ Saimnieciskās darbības uzskaite un apstrāde pašnodarbinātām personām ✓ Nodokļu atskaišu sagatavošana privātpersonām

MK Finanses, SIA, Grāmatvedības programma Horizon

Turpinām strādāt klātienē!
Zvana 2, Ventspils LV-3601
Konsultācijas:: ✓ Sistēmu demonstrācijas ✓ Produktu piegāde ✓ Apmācība darbam ar sistēmu ✓ Sistēmu instalācija ✓ Ieviešanas darbi ✓ Sistēmu uzturēšanas darbi Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "MK Finanses" dibināts 2006. gadā. Darbības pamatvirziens – grāmatvedības sistēmu piegāde, ieviešana un konsultēšana. Mums ir vairāk kā 20 gadu ilga pieredze grāmatvedībā, finanšu sistēmu ieviešanā un apkalpošanā.

Veiksmīgu attīstību šajā nozarē nosaka konsultantu profesionalitāte, pieredze un, protams, gūtā izglītība. Lielu nozīmi pievēršam izglītošanai. Sekojam līdzi visām izmaiņām likumdošanā, tiek apmeklēti dažādi semināri, lekcijas un kursi. 

ZL.LV iesaka

Saldo I.M., SIA

Limbažu 8, Aloja, Limbažu nov. LV-4064
Par uzņēmumu:

SIA "Saldo I.M" sniedz pilnus grāmatvedības pakalpojumus juridiskām un fiziskām personām, kā arī atbalsta jaunos uzņēmējus sava biznesa uzsākšanā un grāmatvedības kārtošanā.

Daiga Freiberga, grāmatvedības pakalpojumi

Mucenieku 30a-3, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

Grāmatvedības uzskaites kārtošana dažādām uzņēmējdarbības formām. Konsultēšana grāmatvedības uzskaites un nodokļu jautājumos. Deklarāciju izstrāde, gada pārskatu sagatavošana un iesniegšana VID. Grāmatvedības pakalpojumi, grāmatvedība Latvijā, Kurzeme, visā Latvijā. 

Nevita, SIA

Satiķi, "Ābelītes 1" -6, Gaiķu pagasts, Saldus nov. LV-3873
Pakalpojumi:: ✓ Gada pārskatu sagatavošana ✓ Atskaišu sagatavošana VID ✓ Konsultācijas nodokļu jautājumos un EDS ✓ Grāmatvedība mikrouzņēmumiem ✓ Grāmatvedības pakalpojumi pašnodarbinātām personām ✓ Fizisko personu grāmatvedība ✓ Juridisko personu grāmatvedība

Zane I, SIA

Draudzības aleja 10-41, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Grāmatvedības pakalpojumi

Liepājas skaitlis, SIA

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Par uzņēmumu:

SIA "Liepājas skaitlis" sniedz uzskaites, grāmatvedības, audita un revīzijas pakalpojumus, kā arī konsultē nodokļu jautājumos.

 

Latvian Tax Advice, SIA

Lielirbes 1-A208, Rīga LV-1046
Konsultācijas nodokļu jautājumos, iedzīvotāju ienākuma nodoklis, kapitāla ienākumu nodoklis, dividendes, mikrouzņēmums nodoklis, patentmaksas, PVN, (pievienotās vērtības nodoklis) uzņēmuma ienākumu nodoklis, uzņēmumu vieglo transportlīdzekļu nodoklis, pašnodarbināto maksājamie nodokļi, jūrnieku deklarācijas, biedrību un

EMIK, SIA

Toma 48-2, Liepāja, LV-3401
Piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Budžeta izstrāde un izpildes kontrole; ✓ Pašizmaksas aprēķini; ✓ Finanšu modelēšana; ✓ Rentabilitātes analīze; ✓ Naudas plūsmas plānošana; ✓ Darbinieku motivācijas plāna izstrāde; ✓ Automatizētas atskaites Excel vidē.

BHC Consulting, SIA

Kungu 21, Liepāja, LV-3401
Pakalpojumi:: ✓ Grāmatvedības pakalpojumi ✓ Audits ✓ Finanšu atskaites un konsultācijas ✓ Tulkojumi no/uz 70 valodām ✓ Tulkojuma notariālā apliecināšana Par mums::

Mūsdienu sabiedrība un uzņēmējdarbība ir kļuvusi transkontinentāla, un uzņēmēji lielākoties ir piesaistījuši savam biznesam ārzemju investorus vai sadarbības partnerus.

Pāris simtu kilometru attālumā no Latvijas runā lietuviski, igauniski, krieviski, mazliet tālāk skan somu, norvēģu, ukraiņu, baltkrievu, vācu u.c. valodas, un arī tur bizness „iet no rokas”!

Mēs palīdzēsim saprasties!

Devīze - panākumus gūst tie, kas vienmēr palīdz citiem... Mēs palīdzēsim un nodrošināsim ar uzticamu grāmatvedi, audita un tulkojuma pakalpojumiem no/uz 70 valodām. Laipni gaidīti! 

Regul DD, SIA

Uzvaras 10b, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Pakalpojumi: ✓ Darba aizsardzības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības pakalpojumi ✓ Ugunsdrošības audits ✓ Obligātas veselības pārbaudes ✓ Apmācība darba aizsardzībā ✓ Apmācība ugunsdrošībā ✓ Ugunsdzēsības aparātu tirdzniecība un apkope ✓ Ugunsdrošības inventāra tirdzniecība ✓ Grāmatvedības pakalpojumus uzņēmumiem: dokumentācijas sagatavošana, pilna grāmatvedības uzskaite, darba samaksas uzskaite, atskaites un deklarācijas sagatavošana. ✓ Darba samaksas uzskaite: algas aprēķināšana, atvaļinājumu un slimību lapu uzskaite, lietvedības dokumentācija. ✓ Atskaišu sagatavošana: uzņēmuma vajadzībām, nodokļu deklarācijas sagatavošana un iesniegšana, statistikas atskaites, gada pārskata sagatavošana un iesniegšana. ✓ Noliktavas uzskaites sakārtošana uzņēmumiem. ✓ Grāmatvedības organizācijas politikas sagatavošana.

Visa Vērte Auditorsabiedrība, SIA

Ģertrūdes 19/21-18a, Rīga, LV-1011
Grāmatvedība , grāmatvedības pakalpojumi, gada pārskatu audits, revīzija, gada pārskats, vērtēšana, vērtēšanas, sagatavošana, deklarāciju sagatavošana, juridisko personu grāmatvedības apkalpošana, fizisko personu grāmatvedība

PKF Latvia, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

SIA "PKF Latvia" ir licencēta zvērinātu revidentu komercsabiedrība, kura sniedz revīzijas, grāmatvedības, uzņēmumu padziļinātas finanšu izpētes (due diligence), kā arī citus konsultatīvus pakalpojumus komersantiem, kuri darbojas vai vēlas uzsākt darbību Latvijā. SIA PKF Latvia ir Latvijas zvērinātiem revidentiem piederoša kapitālsabiedrība. 

Komercsabiedrībām, komersantiem, saimnieciskās darbības veicējiem un privātpersonām pieejami tādi grāmatvedības pakalpojumi kā bilances sastādīšana, nodokļu atskaites, deklarācijas, finanšu konsultācijas, finanšu situācijas analīze, iekšējais un ārējais audits, lietvedība, arhivēšana, algu aprēķins. Grāmatvedības outsorsings ir izplatīts pakalpojums, kas rada iespēju nodot grāmatvedības funkcijas pieredzējušu un lietpratīgu grāmatvežu rokās.